Welke pakket moet ik kiezen voor mijn website?

Home / Uncategorized / Welke pakket moet ik kiezen voor mijn website?

Noblis is een nieuwe website aan het maken. Met WordPress. En u kunt het volgen, ‘live’. Geen commercieel wijze beslissing – wel eentje waarvan u kunt profiteren.

U heeft vast ook vaker voor de gedachte gehad om uw website weer eens aan te pakken. En gelezen dat de tools ervoor, de Content Management Systemen (CMS), beloven dat het allemaal zo makkelijk kan. Noblis krijgt regelmatig de vraag of dat ect zo is en of we weten welk programma dan “goed werkt”. Een goede webstrategie en uitstraling is onlosmakelijk met Customer Relationship Management verbonden dus vinden wij deze vraag terecht. Wat ons betreft zijn er in ieder geval 2 programma’s welke de moeite waard zijn om tijd in te investeren en te gebruiken – Joomla en WordPress. De afgelopen jaren heeft Noblis de voorkeur gegeven aan de eerste en die voldeed wat ons betreft goed. Die beslissing dateert dus al van enige tijd geleden en sindsdien hebben wij alle ontwikkelingen van WordPress niet actief meer gevolgd.

Het was echter wel opgevallen dat er steeds vaker een bepaalde ‘look and feel’ op websites te zien is. Modern, actief en zeer vriendelijk voor de bezoekers van de website. Die websites blijken zonder uitzondering gemaakt in WordPress. En het erop lijkt dat ook onze levensader Microsoft dit CMS heeft omarmd. Wij vonden het daarom de hoogste tijd om opnieuw op ontdekkingsreis te gaan. Op zoek naar de mogelijkheden en de redenen van het succes van WordPress. Zodat ook wij weer een nieuwe, frisse website kunnen maken en u van ons een goed advies kunt krijgen wanneer u met de vraag speelt : “Welke tool moet ik kiezen om de website van mijn organisatie in te maken en bij te houden?”

Bent u benieuwd hoe het ons vergaat – hou dan onze website in de gaten of neem contact met ons op. Wij vertellen u graag wat wij te weten zijn gekomen!

Geef een reactie